Norskkurs hos meg

Som jeg har skrevet før, ville boken aldri oppstått uten elevene mine. Jeg er heldig som kan undervise samtidig som jeg holder på med hele bokserien. Kursene finner sted på Frogner i Sørum kommune, 25 minutter fra Oslo – med bil eller tog. I klasserommet mitt er det plass til 8 personer, så det er det maksimale antallet elever i hver gruppe.

Jeg har grupper på ulike nivåer, alt fra A1-B2.

De fleste gruppene med undervisning en gang i uken:

  • om formiddagen 9-12:15, 4 undervisningstimer, nivå A2, B1
  • om ettermiddagen 17:15-20:30, 4 undervisningstimer, nivå B1, B2

Prisen er 3600 kr for 9-ukers kursløp (36 undervisningstimer til sammen).

Påmelding og nye grupper

Er du interessert? Vennligst ta kontakt for å se om jeg har noen kurs til deg.

I noen grupper har jeg ingen ledige plasser, men det endrer seg når et kursløp avsluttes (og det gjør det hver 9.uke), så du kan alltid ta kontakt eller skrive deg på venteliste. Det er selvfølgelig muligheter for å starte en ny gruppe, men undervisningen må finne sted på dagtid! (vi må slutte senest kl. 16:30). Jeg er mamma til to fantastiske gutter og må ha tid til dem, så beklager, men det blir ikke mulig å starte noen nye ettermiddagsgrupper. Vi starter en gruppe når 5 personer har meldt seg på kurset. Nivået bestemmes etter forespørsel.

De fleste elevene mine kommer fra Polen, så i grupper på et lavere nivå bruker vi polsk som hjelpespråk. Men dersom det er noen elever fra andre land (og de har heldigvis også begynt å komme), så prøver vi å forklare ting på engelsk.

Vi bruker selvfølgelig mest mulig norsk, fra dag en!

Har du noen spørsmål?

Lurer du på noe, eller vil melde deg på kurset, vennligst ta kontakt:

Mobil. 40 230 024

E-post: norskkurs.frogner@gmail.com

Velkommen skal du være 🙂